Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Nieuws

Ook Openbaar Belang zegt ja tegen Climate Campus

16 juni 2017 - Algemeen

Bijna 40 partijen richten Climate Campus op als antwoord op klimaatverandering

Maar liefst achtendertig partijen zeggen ja tegen de oprichting van een Climate Campus in Zwolle en de IJssel-Vechtdelta en zetten daarmee in op een stevig en innovatief antwoord op klimaatverandering. Onder hen gerenommeerde instellingen zoals KNMI en CBS Urban Data Center Zwolle, TU Delft ETD, en diverse adviesbureaus. Ook de drie Zwolse woningcorporaties, onderwijsinstellingen en het Kadaster doen mee.

Lees verder
Project ‘Safe at home’ bij Openbaar Belang van start

Project ‘Safe at home’ bij Openbaar Belang van start

15 juni 2017 - Algemeen

Bij de voorbereidingen van het project ‘Safe at home’ was er al veel overleg tussen corporatie en Kadera. Nu gaat het project ook daadwerkelijk van start. De handtekeningen zijn gezet door Rob van Beek, Openbaar Belang, en Yvonne Matser van Kadera.

 

Lees verder

Grote stroomstoring Zwolle opgelost

15 juni 2017 - Algemeen

Vandaag is door heel Zwolle een flink aantal wijken getroffen door een stroomstoring. Volgens netbeheerder Enexis werd de storing veroorzaakt doordat er een transformator van een hoogspanningsstation is uitgevallen. Rond 14.00 uur was de stroomstoring weer opgelost.

Lees verder
Sjoerd Quint nieuwe directeur-bestuurder bij Openbaar Belang

Sjoerd Quint nieuwe directeur-bestuurder bij Openbaar Belang

13 juni 2017 - Algemeen

 

Per 1 september 2017 wordt Sjoerd Quint de nieuwe directeur-bestuurder bij Woningstichting Openbaar Belang. Hij volgt Gerke Brouwer op die 31 oktober 2016 afscheid nam. Rob van Beek heeft als interim bestuurder de corporatie in de tussentijd aangestuurd.

 

Lees verder

Oplossing in zicht voor veilig maken balkons

07 juni 2017 - Algemeen

Medio mei hebben we 150 huurders moeten vertellen dat zij één van hun balkons niet meer mogen betreden. De oplossing is in zicht, er komen stempels onder deze balkons waardoor ze weer veilig te betreden zijn. Het betreft woningen aan de Assendorperdijk, Schuurmanstraat en Wiecherlinckstraat.

Lees verder
Nieuwe openingstijden Openbaar Belang

Nieuwe openingstijden Openbaar Belang

30 mei 2017 - Algemeen

De openingstijden van Openbaar Belang veranderen  per 1 juni a.s.. Vanaf donderdag kunnen bezoekers ’s morgens van 8.30 tot 12.30 uur zo binnenlopen. Vanaf 12.30 tot 16.30 uur uur is gereserveerd voor persoonlijk contact met de bezoekers  op afspraak. Dat betekent dat de medewerkers ’s middags  meer  tijd hebben voor een uitgebreider gesprek in het kantoor aan de Binnengasthuisstraat 1 in Zwolle.

Lees verder
pagina 1 van 18
ouder

Kies categorie

Wilt u direct het laatste nieuws over een specifiek onderwerp? Kies dan hier de juiste categorie.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Vraag nu de nieuwsbrief aan.

Inschrijven