Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Nieuws

Schulden? Wij kunnen u nu nog beter helpen!

21 juli 2017 - Algemeen

Mensen met schuldproblemen vinden het vaak moeilijk om hulp te zoeken of te vragen. Toch is het belangrijk om bij huurachterstand en andere betaalproblemen snel goede hulp te krijgen. Want zo kunnen grotere (schuld)problemen voorkomen worden. Daarom wil Openbaar Belang huurders met betalingsproblemen zo goed mogelijk helpen.

Lees verder

Jaarverslag 2016

14 juli 2017 - Algemeen

Wij zijn trots op onze prestaties die we in 2016 hebben gerealiseerd. In ons jaarverslag staan de talrijke onderwerpen waar we het afgelopen jaar met veel aandacht en energie aan hebben gewerkt.

Lees verder

Voorlopig stedenbouwkundig plan Weezenlanden-Noord aan bewoners gepresenteerd

14 juli 2017 - Algemeen

De bewoners van de Weezenlanden-Noord (Schuurman- en Wiecherlinckstraat) hebben het voorlopig stedenbouwkundig plan voor hun nieuwe wijk bekeken. Veel positieve geluiden en ook zo hier en daar een kritische noot. Het stedenbouwkundig bureau Urhahn gaat met al deze meningen het plan verder optimaliseren. 

Lees verder

Vernieuwde Raad van Commissarissen bij Openbaar Belang

30 juni 2017 - Algemeen

De Raad van Commissarissen van Woningstichting Openbaar Belang benoemt drie nieuwe commissarissen. Per 1 juli 2017 zijn dat Alphonse Hanlo en Paulien Poppe. Harold van Kraaij komt per 1 september de Raad versterken. Alphonse Hanlo is voorgedragen door de Centrale Huurdersraad.

Lees verder

Ook Openbaar Belang zegt ja tegen Climate Campus

16 juni 2017 - Algemeen

Bijna 40 partijen richten Climate Campus op als antwoord op klimaatverandering

Maar liefst achtendertig partijen zeggen ja tegen de oprichting van een Climate Campus in Zwolle en de IJssel-Vechtdelta en zetten daarmee in op een stevig en innovatief antwoord op klimaatverandering. Onder hen gerenommeerde instellingen zoals KNMI en CBS Urban Data Center Zwolle, TU Delft ETD, en diverse adviesbureaus. Ook de drie Zwolse woningcorporaties, onderwijsinstellingen en het Kadaster doen mee.

Lees verder
Project ‘Safe at home’ bij Openbaar Belang van start

Project ‘Safe at home’ bij Openbaar Belang van start

15 juni 2017 - Algemeen

Bij de voorbereidingen van het project ‘Safe at home’ was er al veel overleg tussen corporatie en Kadera. Nu gaat het project ook daadwerkelijk van start. De handtekeningen zijn gezet door Rob van Beek, Openbaar Belang, en Yvonne Matser van Kadera.

 

Lees verder
pagina 1 van 19
ouder

Kies categorie

Wilt u direct het laatste nieuws over een specifiek onderwerp? Kies dan hier de juiste categorie.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Vraag nu de nieuwsbrief aan.

Inschrijven