Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord
Terug naar overzicht

Nieuwe openingstijden Openbaar Belang

30 mei 2017 - Algemeen

Verbetering van de klantdienstverlening

De openingstijden van Openbaar Belang veranderen  per 1 juni a.s.. Vanaf donderdag kunnen bezoekers ’s morgens van 8.30 tot 12.30 uur zo binnenlopen. Vanaf 12.30 tot 16.30 uur uur is gereserveerd voor persoonlijk contact met de bezoekers  op afspraak. Dat betekent dat de medewerkers ’s middags  meer  tijd hebben voor een uitgebreider gesprek in het kantoor aan de Binnengasthuisstraat 1 in Zwolle.

De menselijke maat blijft belangrijk voor Openbaar Belang, persoonlijk en dichtbij. Om dat gevoel te versterken, wordt de benedenverdieping van het kantoor aangepakt. “Denk aan een meer gastvrije entree”, verduidelijkt Henk Voerman, manager Wonen. “Met ook meer plek voor een persoonlijk gesprek.

Daarnaast wordt ook de dienstverlening verbeterd. De huurder krijgt sneller het juiste antwoord. De doelstelling is 80% van de binnenkomende vragen in één keer te beantwoorden – zonder doorschakelen. Openbaar Belang zet daarom stevig in op verbetering van verschillende processen. We willen dat de klant zo min mogelijk onnodige contactmomenten ervaart.

Met het nieuwe klantdienstverleningsmodel wil Openbaar Belang nog beter inspelen op de wensen van haar huurders als het gaat om reparaties, mutaties en vragen over huurbetaling. Het maakt niet uit of de huurder bij de balie komt of even belt, in principe wordt hij straks door de eerste medewerker ook meteen geholpen. Openbaar Belang heeft hiervoor een kennisdatabank . Ook worden de medewerkers breder opgeleid. Op die manier krijgt de huurder altijd het juiste antwoord, ongeacht wie hij voor zich heeft of aan de lijn heeft.