Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord
Terug naar overzicht

Oplossing in zicht voor veilig maken balkons

07 juni 2017 - Algemeen

Medio mei hebben we 150 huurders moeten vertellen dat zij één van hun balkons niet meer mogen betreden. Er is een oplossing: er komen stempels onder deze balkons waardoor ze weer veilig te betreden zijn. Het betreft woningen aan de Assendorperdijk, Schuurmanstraat en Wiecherlinckstraat.

Vanaf 12 juni gaat Nijhuis alles inmeten. Dit gebeurt vanaf de buitenzijde van de balkons of vanuit de deuropening, want ook de medewerkers van Nijhuis Bouw mogen niet op het  balkon om in te meten.

Eind juni worden de eerste  werkzaamheden uitgevoerd, namelijk aanpassingen in het straatwerk zodat de onderste stempels stevig en veilig staan. Vervolgens worden de stempels onder de balkons aangebracht.

We vinden het heel vervelend dat de balkons tot die tijd niet gebruikt mogen worden, maar veiligheid gaat voor alles. Gelukkig is een oplossing nu in zicht en hebben de bewoners binnenkort weer de beschikking over twee balkons.