De VoorzieningenWijzer

ledere maand (meer) geld overhouden. Wie wil dat nou niet? Al bijna 100 huurders van Openbaar Belang gingen u voor. Zij grepen hun kans en deden mee met de VoorzieningenWijzer. En dat heeft hen inderdaad geen windeieren gelegd.

Het mogelijk voordeel voor al deze huurders is meer dan € 50.000 per jaar. Dat betekent per huishouden een gemiddeld bedrag van zo’n € 550 per jaar. Daar zitten ook uitschieters bij van € 2.000. Dit zijn besparingen omdat de huurder bijvoorbeeld recht heeft op bepaalde subsidies of toeslagen waaraan niet gedacht was. Of door over te stappen naar een goedkopere verzekering of energieleverancier.

De adviseur van de VoorzieningenWijzer komt bij de huurders langs om samen de financiën goed in kaart te krijgen. Hij weet alles van regelingen die in de gemeente Zwolle gelden. Met een speciaal computerprogramma rekent de adviseur uit hoe er bespaard kan worden. Alles wat met elkaar besproken wordt, blijft tussen de huurder en de adviseur. Deze informatie wordt niet aan Openbaar Belang of de gemeente Zwolle doorgegeven.

Heeft u ook interesse? Bel of mail ons!

U kunt zich ook zelf melden bij de Voorzieningenwijzer via de site www.datgeldtvoormij.nl.