Sleutels en sloten

Het is belangrijk dat u uw woning goed kunt afsluiten. Bent u een sleutel kwijt of wilt u sleutels bijmaken? In veel gevallen kunt u dat zelf doen bij de sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Die bestelt u bij ons. De kosten zijn voor uw eigen rekening. Heeft u problemen met een slot of (afgebroken) sleutel? Doe dan een reparatieverzoek.

Veel gevraagd over Sleutels en sloten

Ik ben mijn sleutel kwijt, ik kan mijn woning niet in. Wat kan ik doen?

Algemeen

U kunt ons bellen via (038) 45 67 222. Een timmerman kan uw deur openmaken. De kosten hiervoor varieren, afhankelijk of er wel/geen schade ontstaat bij het laten openen van de deur. Op werkdagen zijn de kosten € 50,- (zonder schade) en € 100,- (met schade). Buiten kantoortijden betaalt u € 75,- (zonder schade) en € 150,- (met schade). U kunt overigens zelf wel een sleutel laten bijmaken en die bij buren, vrienden, familie en/of kennissen achterlaten die u vertrouwt. Mocht u dan onverhoopt zonder sleutels thuiskomen, dan is de deur zo geopend met deze reservesleutel en komt u niet voor hoge kosten te staan. In verband met privacybescherming hebben wij als verhuurder geen extra sleutel. Zijn uw sleutels gestolen? En heeft u aangifte gedaan bij de politie? Met een proces-verbaal vervangen wij kosteloos de cilinders van uw woning.

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

Algemeen

U kunt een sleutel laten bijmaken bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. U kunt dan niet zelf een extra sleutel laten bijmaken. Neem dan contact met ons op via (038) 45 67 222. De kosten bedragen € 25,- per sleutel.

Mag ik de sloten op mijn deuren aanpassen?

Algemeen

Ja. Kunt u dit niet zelf? Bel ons dan voor de mogelijkheden en kosten via (038) 45 67 222.

Wat kost het als ik mijn sleutel kwijt ben?

Algemeen

U kunt zelf een sleutel bij laten maken bij een sleutelspecialist bij u in de buurt. De kosten zijn voor uzelf. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. Dan kunt u niet zelf een extra sleutel laten bijmaken. Neem dan contact met ons op via (038) 45 67 222. De kosten zijn € 25,- per sleutel.

Wie bel ik als er een storing is aan de schuifdeur of elektrische deurdranger van een gebouw?

Algemeen

Een storing aan de schuifdeur of elektrische deurdranger meldt u via een reparatieverzoek. Dit kan via onze website of telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur via (038) 45 67 222.

Mijn tag is kapot. Kan ik een nieuwe krijgen?

Algemeen

Ja, bel (038) 45 67 222 of mail ons met u gegevens dan zorgen wij voor een nieuwe tag.

Kan ik een tag bijbestellen?

Algemeen

Ja. Een nieuwe tag kost u € 25,- . Bel (038) 45 67 222 of mail ons uw gegevens. Dan zorgen wij voor een nieuwe tag.

Er ontbreken sleutels van de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Algemeen

Alle sleutels op raamboompjes zijn hetzelfde. U heeft aan 1 sleutel genoeg.