Afdeling Huurincasso

In de huurovereenkomst staat wanneer u de huur moet betalen. Bent u te laat met betalen? Dan heeft u een huurachterstand. Een huurachterstand is een vervelende en risicovolle situatie. Handel snel en voorkom zo grotere problemen.

(Dreigende) huurachterstand

Een huurachterstand levert zorgen op. Ziet u aankomen dat betalen niet gaat lukken of heeft u al een betalingsachterstand? Wat de oorzaak ook is, neem dan zo snel mogelijk contact op met Giselle Leijgraaf en/of Erna Fix van de afdeling Huurincasso. Een kleine achterstand is immers makkelijker in te lopen dan een hoge schuld. Wij begrijpen dat dit niet altijd makkelijk is. Uit ervaring weten we dat personen met schulden zich vaak schamen. Maar hoe langer u wacht, hoe groter de problemen worden. Snel actie ondernemen kan grotere problemen voorkomen. 

Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld in de vorm van een betalingsregeling. Ook kunnen wij u doorverwijzen naar instanties die u verder kunnen helpen. Wij werken nauw samen met Op Orde/ Sociaal Raadslieden, Sociale Wijkteams, Schuldhulpmaatje en Gemeente Zwolle.
Neem telefonisch contact met ons op via 038-4567222. Zijn wij telefonisch niet bereikbaar, stuur dan een email naar teamincasso@openbaarbelang.nl. Wij nemen dan zsm contact met u op.