Zonnepanelen

Op dit moment investeert Openbaar Belang niet in zonnepanelen buiten woningverbeteringsprojecten om. We onderzoeken nieuwe initiatieven om in grotere delen van Zwolle zonnepanelen te plaatsen. U kunt wel bij ons kenbaar maken dat u interesse heeft in zonnepalen. Zodra er meer duidelijkheid is, nemen wij contact met u op.

Veel gevraagd over Zonnepanelen

Ik wil graag zonnepanelen op mijn dak. Hoe pak ik dat aan?

Op dit moment investeert Openbaar Belang niet in zonnepanelen buiten woningverbeteringsprojecten om. U kunt via de mail bij ons aangeven dat u interesse heeft in zonnepanelen. Wanneer wij besluiten toch weer te gaan investeren in zonnepanelen, nemen wij contact met u op.

Wilt u zelf zonnepanelen op uw woning plaatsen? Neem dan via de mail contact met ons op. Dan bespreken we met u de mogelijkheden. 

Mag ik zelf zonnepanelen op mijn woning plaatsen?

Neem contact met ons op. Dan bespreken we met u de mogelijkheden. Mail of bel ons via (038) 45 67 222.

Mijn zonnepanelen werken niet. Wat kan ik doen ?

Kijk of u de omvormer kan resetten of even de stekker eruit halen. Mocht dit niet helpen, kijk dan in uw meterkast of de groep van de zonnepanelen omhoog staat. Is dit allemaal gecontroleerd en in orde? Geeft u dan een reparatieverzoek door. Dit kan ook telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur via (038) 45 67 222.